Няма такова каране на влакчета, когато ядете храна с нисък GI.

Няма такова каране на влакчета, когато ядете храна с нисък GI.

Намереното ядене напредна, скоростта ми на подобрение на скокове и граници и може да направи същото за вас и вашето обучение.

Джийн Стоун, редактор на Forks Over Knives

Джийн Стоун е авторът От международния бестселър тайните на хората, които никога не се разболяват, и съавторът, с Rip Esselstyn, от диетата на Engine 2. Той е и редактор на №1 бестселъра на New York Times, Forks Over Knives. Стоун, който е написал или написал призрачно повече от тридесет книги и многобройни статии в списанието, живее в Ню Йорк и следва диета на растителна основа.

Можете ли да споделите два от любимите си съвети за преместване на растителна основа диета?

Първият съвет е просто да го опитате. Сериозно. Много хора се интересуват, но те просто не го дават. Не е нужно да променяте всичко за една нощ. Помислете за постепенни стъпки. Може би избягвайте животински продукти през седмицата, след което яжте каквото искате през уикенда. Или опитайте веган преди 6 плана, където избягвате животински продукти до времето за вечеря. Или просто добавете толкова много храни на растителна основа към диетата си, че започвате да изтласквате животинските от чинията си, защото нямате място за тях. Второ, опитайте се да го направите с някой друг – член на семейството, приятел или просто някой, когото срещнете в интернет. Въпреки че това е лесна смяна, това често е дори по-лесно и по-забавно, ако споделяте преживяването с някой друг.

Мат Рускико, веган, ултра спортист и регистриран диетолог

Как изглежда типичното преди и след тренировъчна храна?

След тренировка любимото ми е бадемово масло и банани на пълнозърнест хляб. Лесно, евтино, здравословно и страхотно съотношение въглехидрати и протеини.

Джак Норис, съосновател на веганската работа

от мъжкия гледна точка, кои са едни от най-големите погрешни схващания, които чувате Относно веганската диета?

Разбира се, стереотипът на веганските мъже е, че те са кичури. Има множество вегански културисти, които всеки може да провери в интернет, за да види, че това не е така. Също така си струва да се отбележи, че да се изправите за тези, които са по -слаби от вас, в случая животни, е знак за сила, а не слабост. Обичам стикера на бронята PETA, „Истинските мъже са мили към животните“. Това казва всичко.

Благодаря, момчета!

Експертни интервюта | Преглед на блога Коментари. . Необходимите полета са маркирани *

Запазете името, имейла и уебсайта ми в този браузър за следващия път, когато коментар

Отговаряйки на най -добрите въпроси на гликемичния индекс

Шарън Палмър

Публикувано на 7 февруари 2011 г.

Актуализирано на 13 октомври 2020 г.

Чудите се за какво става въпрос за гликемичния индекс (GI)? Отговарям на вашите най -добри въпроси относно GI на храните, както и на науката, която стои зад тази концепция.

Вероятно сте чували термина гликемичен индекс (GI), използван в различни места, от вашия квартален фитнес до най -новата книга за отслабване. Яденето на диета с нисък гликемичен индекс със сигурност е нарастваща тенденция, но има ли доказателство, че може да ви помогне да постигнете по-добро здраве?

Какъв е гликемичният индекс?

Всичко започва С въглехидрати, като хляб, зърнени храни, плодове и захари, които осигуряват енергия за вашето тяло. Най -простата форма на въглехидрати е глюкозата, която подхранва органите и тъканите на тялото ви. Когато ядете въглехидратна храна, тя повишава нивата на кръвната ви глюкоза (или кръвната захар). Гликемичният индекс е инструмент, който помага за класиране на различни въглехидрати храни и ефектът им върху нивата на кръвната глюкоза в скала от 0 до 100. Храните с нисък GI съдържат бавно усвоени въглехидрати и произвеждат постепенно, ниско повишаване на нивата на кръвната глюкоза, докато високите Gi Храните съдържат бързо усвоени въглехидрати и произвеждат голямо, бързо покачване и падане на нивата на кръвната глюкоза. GL?

GI ви казва само колко бързо се превръща в въглехидрати в кръвта; Той не взема предвид количеството въглехидрати, намерено в типичната порция тази храна. Например, някои храни, като диня, могат да бъдат с висок GI, но съдържат по-ниски количества въглехидрати и по този начин имат по-малък общ ефект върху кръвната глюкоза. Гликемичното натоварване (GL), изчисление на GI, умножено по количеството въглехидрати при порция храна и разделено на 100, отчита както GI, така и количеството въглехидрати в определена храна, и как и двете влияят на кръвната глюкоза. Например, 80-грамов сервиране на сурови моркови съдържа 8 грама въглехидрати, има GI от 16 и GL от 1. Уравнението ще бъде 16 × 8 ÷ 100 = 1. Но не е нужно да носите калкулатор Наоколо с вас, за да определите GL храни. Международната база данни на GI (www.glycemicindex.com), създадена от отдела за хранене на човека на Университета в Сидни, съдържа както стойностите на GI, така и GL за почти 2500 храни.

Какви видове храни са високи или ниски в GI?

Като правило, високоегологичните въглехидрати, като бели гевреци и царевични люспи, са по-преработени и рафинирани, докато храните с нисък GI, като ечемик и боб, са по-малко рафинирани и са по-малко рафинирани и по -високо в влакното. Ако искате да видите как се измерват любимите ви храни, разгледайте международната база данни на GI.

Бавно храносмилане на нахут, домати и пълнозърнести храни правят това мигновено нахут на нахута в страхотно ядене с нисък GI.

Какво се случва, когато ядете храна с висок Gi или с нисък Gi?

Когато ядете храна с висок GI, това е малко като да се покачите до върха на каране на влакчета: кръвната ви глюкоза бързо се издига , Вашите инсулинови изходни шипове и поглъщане на глюкоза се появяват в мускулната ви тъкан и съхранение на мазнини. След това, сякаш влакчетата се спускат, кръвната ви глюкоза пада и се отделят контрарегулаторни хормони, като ви поставят в реактивна хипергликемия (под нормалното ниво на глюкоза.) В този момент апетитът ви се стимулира и може да жадувате високо въглехидрати храни, за да ви помогнат да върнете нивата на кръвната глюкоза. Няма такова каране на влакчета, когато ядете храна с нисък Gi. Вместо това, кръвната ви глюкоза се издига бавно, инсулинът се освобождава умерено, не изпитвате реактивна хипергликемия и се чувствате доволни по -дълго.

Може ли GI да осигури някакви ползи за здравето?

Една очевидна полза е по -добър контрол на глюкозата за хора с диабет. Преглед на рандомизирани, контролирани изпитвания, сравняващи диетите с ниски GI с диети с по-висок GI при хора с диабет тип 2, беше публикуван в списанието Nutrients през март 2018 г. Прегледът установява, че диетите с нисък GI са свързани със значителни подобрения в биомаркера на глюкозата HBA1C, както и други биомаркери, които показват подобрен контрол на глюкозата. Всъщност Американската асоциация за диабет препоръчва GI да осигури ползи за контрол на глюкозата в допълнение към наблюдението на количеството въглехидрати, които ядете.

Ниско-GI диетичните модели дори са свързани с намален риск от развитие на тип 2 диабет. Но ползите за здравето не спират дотук; Настоящите изследвания изследват много други предимства, като здравето на сърцето и контрола на теглото. Джени Бранд-Милър, доктор на науките, професор по човешко хранене в Университета в Сидни и един от водещите световни експерти в ГИ, казва „Има много убедителни доказателства, че диетите с нисък GI подобряват нивата на холестерола, което означава, че те помагат да се намали рискът от риска от сърдечно-съдови заболявания.” Тя обяснява, че диетите с нисък GI намаляват оксидативния стрес (увреждане, причинени от свободни радикали) и че вискозните фибри, като тези, които се намират в овесните продукти и бобови растения, обикновено се намират в храни с нисък GI и могат да стоят зад техния холестерол, понижаващ холестерола Ползи.

Мета-анализ на проучвания, публикувани в прегледите на затлъстяването през февруари 2019 г. LDL холестерол. „Има все по-големи доказателства, че ниските диети за GI подпомагат контрола на теглото“, добавя марката Miller. Тази хипотеза е подкрепена от няколко проучвания, включително проучване, публикувано в списанието за лечебна храна през май 2019 г., което установи сред участниците с наднормено тегло, които са понижили телесното тегло с 12 процента, 18 процента телесни мазнини, близо 9 процента обиколка на талията, са получили значителни намаления общо и LDL холестерол и триглицериди и намалено кръвно налягане. Марката-милър отбелязва, че въглехидратите с ниско съдържание на GI, които бавно се усвояват, достигат по-ниски части на тънките черва и стимулират L клетките, които произвеждат хормон, наречен GLP-1, за който е известно, че засилват ситостта. Ниско-GI въглехидратите също намаляват нивата на инсулин след хранене и улесняват използването на мазнините на организма като източник на гориво по време на леки до умерени упражнения.

Ниските GI съставки като пълнозърнести овеси, тиква, тиквени семена и подправки са вкусни в тиква Пай за една нощ овес.

Има ли недостатъци на диетата с нисък GI?

GI може да не е напълно перфектен диетичен инструмент; Някои притеснения включват:

диаграми са необходими, за да се търсят стойности на храните. Едно се разглеждат хранителни храни, а не мазнини или протеини. Някои хранителни храни са високи GI, докато някои хранителни храни са ниски -Gi, който насърчава премахването на някои здравословни храни от диетата. Например, шоколадът има по -нисък GI от овесената каша. Ги на храната е различен, когато се яде самостоятелно, в сравнение с това, когато се комбинира с други храни, като например в сандвич или храна. Ефектът от GI на храната варира от GI от храната варира от GI на храната варира от GI Лице на човек в резултат на индивидуални отговори на глюкоза.

Съвети за ядене на диета с нисък GI

Като цяло, все още има много причини да се стремите да ядат повече храни с ниско ниво. Ето няколко съвета, за да започнете.

Използвайте GI, за да ви помогнете да изберете правилните нишестени храни; Не се притеснявайте да се притеснявате за GI на протеини, мазнини, ядки и повечето плодове и зеленчуци. Попълнете половината от чинията си за вечеря със зеленчуци без звезди или салата. Не елиминирайте напълно цяла растителна храна като картофи от диетата си. Ако ще имате храна с висок Gi, хапнете по-малка порция и я комбинирайте с ниско-GI храни. Включете здравословни мазнини и стройни протеини при всяко хранене, за да намалите GI на яденето. избор; Не става въпрос само за това колко ниско можете да отидете с Gi.Switch до нисък Gi хляб, пълен с грубо смляни зърна. Palmer, MSFS, януари 2011 г.; Актуализирано на 3 февруари 2020 г.

За рецепти с нисък GI, вижте някои от любимите ми:

Heirloom Bean Cassoulet с коренни зеленчуци Great Bet Bean Saladmoroccan сорго купа

Блог | Хранене, здраве, уелнес Преглед на коментарите. Необходимите полета са маркирани *

Запазете моето име, имейл и уебсайт в този браузър за следващия път, когато коментар

е кокосовата вода е толкова здравословна за вас, колкото хората казват, че е? Разбирането на затлъстяване с нормално тегло

след навигация

Кокосовата вода е толкова здравословна за вас, колкото хората казват, че е? Разбиране на затлъстяването на нормалното тегло

Чудите се за какво се отнася гликемичният индекс (GI)? Отговарям на вашите най -добри въпроси относно GI на храните, както и на науката, която стои зад тази концепция.

Вероятно сте чували термина гликемичен индекс (GI), използван в различни места, от вашия квартален фитнес до най -новата книга за отслабване. Яденето на диета с нисък гликемичен индекс със сигурност е нарастваща тенденция, но има ли доказателство, че може да ви помогне да постигнете по-добро здраве?

Какъв е гликемичният индекс?

Всичко започва С въглехидрати, като хляб, зърнени храни, плодове и захари, които осигуряват енергия за вашето тяло. Най -простата форма на въглехидрати е глюкозата, която подхранва органите и тъканите на тялото ви. Когато ядете въглехидратна храна, тя повишава нивата на кръвната ви глюкоза (или кръвната захар). Гликемичният индекс е инструмент, който помага за класиране на различни въглехидрати храни и ефектът им върху нивата на кръвната глюкоза в скала от 0 до 100. Храните с нисък GI съдържат бавно усвоени въглехидрати и произвеждат постепенно, ниско повишаване на нивата на кръвната глюкоза, докато високите Gi Храните съдържат бързо усвоени въглехидрати и произвеждат голямо, бързо покачване и падане на нивата на кръвната глюкоза. GL?

GI ви казва само колко бързо се превръща в въглехидрати в кръвта; Той не взема предвид количеството въглехидрати, намерено в типичната порция тази храна. Например, някои храни, като диня, могат да бъдат с висок GI, но съдържат по-ниски количества въглехидрати и по този начин имат по-малък общ ефект върху кръвната глюкоза. Гликемичното натоварване (GL), изчисление на GI, умножено по количеството въглехидрати при порция храна и разделено на 100, отчита както GI, така и количеството въглехидрати в определена храна, и как и двете влияят на кръвната глюкоза. Например, 80-грамов сервиране на сурови моркови съдържа 8 грама въглехидрати, има GI от 16 и GL от 1. Уравнението ще бъде 16 × 8 ÷ 100 = 1. Но не е нужно да носите калкулатор Наоколо с вас, за да определите GL храни. Международната база данни на GI (www.glycemicindex.com), създадена от отдела за хранене на човека на Университета в Сидни, съдържа както стойностите на GI, така и GL за почти 2500 храни.

Какви видове храни са високи или ниски в GI?

Като правило, високоегологичните въглехидрати, като бели гевреци и царевични люспи, са по-преработени и рафинирани, докато храните с нисък GI, като ечемик и боб, са по-малко рафинирани и са по-малко рафинирани и по -високо в влакното. Ако искате да видите как се измерват любимите ви храни, разгледайте международната база данни на GI.

Бавно храносмилане на нахут, домати и пълнозърнести храни правят това мигновено нахут на нахута в страхотно ядене с нисък GI.

Какво се случва, когато ядете храна с висок Gi или с нисък Gi?

Когато ядете храна с висок GI, това е малко като да се покачите до върха на каране на влакчета: кръвната ви глюкоза бързо се издига , Вашите инсулинови изходни шипове и поглъщане на глюкоза се появяват в мускулната ви тъкан и съхранение на мазнини. След това, сякаш влакчетата се спускат, кръвната ви глюкоза пада и се отделят контрарегулаторни хормони, като ви поставят в реактивна хипергликемия (под нормалното ниво на глюкоза.) В този момент апетитът ви се стимулира и може да жадувате високо въглехидрати храни, за да ви помогнат да върнете нивата на кръвната глюкоза. Няма такова каране на влакчета, когато ядете храна с нисък Gi. Вместо това, кръвната ви глюкоза се издига бавно, инсулинът се освобождава умерено, не изпитвате реактивна хипергликемия и се чувствате доволни по -дълго.

Може ли GI да осигури някакви ползи за здравето?

Една очевидна полза е по -добър контрол на глюкозата за хора с отидете в моя блог диабет. Преглед на рандомизирани, контролирани изпитвания, сравняващи диетите с ниски GI с диети с по-висок GI при хора с диабет тип 2, беше публикуван в списанието Nutrients през март 2018 г. Прегледът установява, че диетите с нисък GI са свързани със значителни подобрения в биомаркера на глюкозата HBA1C, както и други биомаркери, които показват подобрен контрол на глюкозата. Всъщност Американската асоциация за диабет препоръчва GI да осигури ползи за контрол на глюкозата в допълнение към наблюдението на количеството въглехидрати, които ядете.

Contents

Lait de soja fortifié, avec vitamine D et calcium (½ C) Les champs obligatoires sont marqués * Enregistrez mon nom, mon e-mail et le site Web dans ce navigateur pour la prochaine fois que je commenterai une interview avec Ginny Messina, le Vegan Rd obtient le scoop sur l’étiquetage végétarien avec Karen duter Post Navigation Une interview avec Ginny Messina, le végétalien Rdget le scoop sur l’étiquetage végétarien avec Karen duter un repas typique de plantes, qui comprend une grande salade verte avec des légumes et des graines, et des lentilles servies avec entier céréales. Lorsque je parle aux gens du pouvoir de manger un aliment entier, un régime alimentaire, ils craignent souvent de répondre à leurs besoins nutritionnels. Donc, je pensais que ce serait un exercice amusant d’analyser une valeur de nourriture typique de mes aliments dans mon style alimentaire alimenté par une plante. Même moi, j’étais ravi de voir comment la valeur nutritionnelle de mes choix alimentaires s’est considérée. Alors que je suis resté proche de mes objectifs caloriques de 1700 (combinés à l’exercice quotidien), j’ai pu emballer dans les nutriments et dépasser mes cibles pour de nombreuses catégories. Alors que certains nutriments ici et là ont échoué, la beauté d’un régime basé sur la variété est que cela signifie que vous serez plus élevé dans ces nutriments le lendemain. Je prends un supplément de vitamine B12 chaque jour pour m’assurer de répondre aux besoins nutritionnels de ce nutriment, qui n’est disponible que dans les aliments pour animaux et les aliments fortifiés. Et je reçois 15 minutes de soleil chaque jour dans le sud de la Californie ensoleillée, ainsi qu’un supplément quotidien en vitamine D. Mais regardez à quel point mon apport en protéines et en calcium était un jour entièrement à base de plantes – beaucoup de gens trouveraient cela surprenant. Et regardez à quel point mon apport en graisses saturé est faible. Maintenant, consultez mes niveaux de vitamines gras oméga-3, de fibres et de vitamines antioxydantes A et C. et cette analyse ne prend même pas en compte ma consommation de phytochimiques! Pas étonnant que ce style de restauration soit lié à autant d’avantages pour la santé! Menu à propulsion de l’usine Petit-déjeuner: Hot Cerealsteel coupé d’avoine (¼ C sec) cuit avec: noix (½ oz) Banane de lin moulu (1 cuillère à soupe) (½ grand) lait de soja fortifié, avec vitamine D et calcium (½ C) servi avec: café, soja fortifié ajouté (2 cuillères à soupe) Snack matin: bâtonnets de carottes (1 1 tasse) avec du houmous (¼ tasse) Déjeuner: épinards saladfresh greens épinards (1 c) tomates cerises (½ c) haricots noirs, (½ c, cuit) quinoa, (½ C, cuit) à huile d’olive (½ cuillère à café) Graines de tournesol (1 cuillère à soupe) avec: fraises fraîches (½ C) Snack de l’après-midi: café avec soja fortifié (½ C) yaourt de soja fortifié (½ c) avec bleuets (½ C) et Granola non sucré (1 cuillère à soupe) Dîner: pâtes végétariennes avec des pâtes de blé entier de tofu (½ C) Tofu cuit au four (2 oz) à la bette Huile (½ cuillère à café) Salade: Romaine (1 C) avec des canneberges séchées (1 cuillère à soupe), des pistaches (½ cuillère à soupe) et de l’huile d’olive (½ cuillère à café) servie avec: verre de vin rouge (5 oz) Soirées NACK: Popcorn faible en gras, (2 tasses, a sauté) 1 thé pèche, non sucré Calories totales: 1732 (55% de glucides, 30% de matières grasses, 13% de protéine) Image : Salade de quinoa d’avocat de la grenade, Sharon Palmer, MSFS, RDN Blog | Nutrition, santé, bien-être Voir les commentaires Aller un commentaire Laisser une réponse Annuler Répondre Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs requis sont marqués * Enregistrez mon nom, mon e-mail et le site Web dans ce navigateur pour la prochaine fois que je commenterai CHAT PLANT: Shannon Post et Evan Mascagni Sharon Palmer Publié le 14 septembre 2016 Mis à jour le 13 octobre 2020 C’est merveilleux d’avoir ces invités spéciaux, Shannon Post et Evan Mascagni, réalisateurs de la Circle of Poison Documentary, sur Plant Chat ce mois-ci. Je suis toujours fasciné par tout ce qui concerne les aliments et la nutrition environnementaux, donc leur nouveau film a capturé mon intérêt. Selon Evan et Shannon, Circle of Poison vise à montrer comment l’industrie mondiale des pesticides est politiquement puissante , Façonner les réglementations et les conditions de la nourriture et de l’agriculture dans le monde. Pourtant, pour chaque victime de l’industrie, il y a encore plus de personnes qui se battent pour leurs droits sur la sécurité et la santé et la création d’alternatives au complexe industriel agrochimique. Des coopératives agricoles biologiques au Mexique et en Argentine à un marché de producteurs en croissance en Inde à l’ensemble du pays du Bhoutan devenant 100% biologique, les gens trouvent des moyens de cultiver des aliments en meilleure santé pour leurs familles, leurs communautés et l’environnement. Consultez mon interview avec Shannon et Evan sur leur nouveau film et le numéro des pesticides interdits, et assurez-vous de regarder ce film dans votre emplacement. Ce qui vous a inspiré pour faire de ce film documentant l’impact des pesticides interdits ? Quand et comment ce problème a-t-il d’abord attiré votre attention? Evan: J’ai d’abord appris ce problème en tant qu’étudiant en droit qui fait un projet de recherche sur le programme organique national de l’USDA. Cependant, ce n’est que lorsque j’étais au Guatemala après la faculté de droit que j’ai vu la santé et le préjudice environnemental que l’industrie mondiale des pesticides provoque. Comment avez-vous découvert que des pesticides interdits étaient utilisés dans d’autres pays et entrer dans l’approvisionnement alimentaire mondial? Shannon: le livre de David Weir et Mark Shapiro, Circle of Poison, était le principal exposé que nous avons découvert sur l’exportation de pesticides interdits, et il a clairement inspiré le titre de notre documentaire. Quelle a été votre découverte la plus choquante dans l’utilisation des pesticides interdits? Evan: La découverte la plus choquante était la politique elle-même. Le fait que les États-Unis autorisent les entreprises à fabriquer et à exporter des produits qui ne sont pas légaux à vendre ou à utiliser au niveau national est tout simplement moralement et éthiquement choquant. Quelles formes de protection des consommateurs existent pour protéger notre approvisionnement alimentaire de ces pesticides ; Comment ces garanties échouent-elles? Shannon: La FDA inspecte environ 2% des produits importés pour les résidus de pesticides. Il y a donc un minimum d’effort pour protéger notre approvisionnement alimentaire pour s’assurer que les niveaux de résidus de pesticides ne dépassent pas les niveaux de tolérance fixés par l’EPA. Comment l’utilisation de ces pesticides dangereux a un impact sur les humains – les consommateurs, les communautés agricoles,, et les travailleurs agricoles? Shannon: Ces pesticides toxiques nuisent principalement aux travailleurs agricoles et aux communautés à la réception de ces pesticides. Nous parlons de produits chimiques jugés trop dangereux à utiliser aux États-Unis, même à la suite de procédures de sécurité strictes et à l’utilisation d’équipements de protection personnelle, il n’est donc pas difficile d’imaginer l’impact sur les travailleurs agricoles et les communautés agricoles du monde entier. Evan: J’espère que les téléspectateurs ne s’éloigneront pas de notre film ne pensant qu’à leur propre santé et en disant des choses comme: “Je vais seulement manger bio à partir de maintenant.” Il n’est pas important de manger du bio lorsque cela est important, mais notre objectif était de montrer à quel point les pesticides toxiques affectent tellement au-delà du consommateur final. Quelles sont les principales leçons que nous pouvons tirer de la question de l’utilisation dangereuse de pesticides? Shannon: Je pense que la plus grande leçon est qu’il y a encore très peu de choses sur les produits chimiques et leurs impacts. Nous avons beaucoup à apprendre de l’Europe dans leur traitement des pesticides. Certains pays utilisent le principe de précaution, où le fardeau de la preuve incombe aux producteurs de ces produits chimiques pour prouver qu’ils sont sûrs pour la santé humaine et l’environnement. Les aliments importés sont fabriqués en toute sécurité? Shannon: L’étiquetage du commerce biologique et équitable aide à s’assurer que les aliments importés proviennent éthiquement et produits. D’un autre côté, je pense que tout organisme de réglementation peut devenir influencé par des industries puissantes et les normes diluées en conséquence, ce qui pourrait être quelque chose à surveiller à l’avenir. Vous partagez également des exemples d’alternatives à la production mondiale – Quelles sont les leçons que vous avez apprises sur la façon dont cela peut être réalisé dans une méthode réaliste et rentable? Shannon: Le Bhoutan fournit un exemple inspirant pour que nous puissions déplacer notre réflexion sur le PIB en tant que mesure du bien-être d’un pays et recherchez plutôt des alternatives. Oui, les produits biologiques coûtent généralement plus d’argent sur le marché, mais nous devons penser aux coûts externalisés de l’agriculture industrielle et des aliments transformés qui sont fortement subventionnés. Pourquoi ne subventionnons-nous pas le type d’agriculture qui reconstitue la terre, cultive les économies locales et améliore la santé des gens? Quelle a été votre expérience comme faire ce film; Quelles conclusions avez-vous tirées à la fin? Evan: déprimant, émouvant, inspirant… tant d’émotions. En ce qui concerne les conclusions, le réel pouvoir vient des gens, et lorsqu’ils organisent et travaillent ensemble, ils peuvent combattre ce commerce de pesticides toxiques et riposter dans leurs propres communautés. quels sont vos meilleurs conseils pour nous les consommateurs lorsque nous Il s’agit de garantir la sécurité de notre approvisionnement alimentaire pour la planète? Evan: Comprenez que l’agriculture durable n’est pas seulement vous et votre santé personnelle – il existe tout un système d’humains, d’insectes, d’animaux et de plantes affectés par ce système. Que dites-vous aux entreprises agricoles qui disent que vous ne pouvez pas cultiver les aliments sans utiliser de pesticides et aux consommateurs qui ne peuvent pas se permettre le prix plus élevé des produits biologiques? Evan: Regardez notre film 😉 Entrevues d’experts | Blog Voir les commentaires Aller un commentaire Laisser une réponse Annuler Répondre Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués * Enregistrez mon nom, mon e-mail et le site Web dans ce navigateur pour la prochaine fois que je commente GMO étiquetage à jour ma merveilleuse tournée de pistache après la navigation OGM étiquetage de la mise à jour merveilleux merveilleux Pistachio Tour C’est merveilleux d’avoir ces invités spéciaux, Shannon Post et Evan Mascagni, réalisateurs du Circle of Poison Documentary, sur Plant Chat ce mois-ci. Je suis toujours fasciné par tout ce qui concerne les aliments et la nutrition environnementaux, donc leur nouveau film a capturé mon intérêt. Selon Evan et Shannon, Circle of Poison vise à montrer comment l’industrie mondiale des pesticides est politiquement puissante , Façonner les réglementations et les conditions de la nourriture et de l’agriculture dans le monde. Pourtant, pour chaque victime de l’industrie, il y a encore plus de personnes qui se battent pour leurs droits sur la sécurité et la santé et la création d’alternatives au complexe industriel agrochimique. Des coopératives agricoles biologiques au Mexique et en Argentine à un marché de producteurs en croissance en Inde à l’ensemble du pays du Bhoutan devenant 100% biologique, les gens trouvent des moyens de cultiver des site utile aliments en meilleure santé pour leurs familles, leurs communautés et l’environnement. Consultez mon interview avec Shannon et Evan sur leur nouveau film et le numéro des pesticides interdits, et assurez-vous de regarder ce film dans votre emplacement. Ce qui vous a inspiré pour faire de ce film documentant l’impact des pesticides interdits ? Quand et comment ce problème a-t-il d’abord attiré votre attention? Evan: J’ai d’abord appris ce problème en tant qu’étudiant en droit qui fait un projet de recherche sur le programme organique national de l’USDA. Cependant, ce n’est que lorsque j’étais au Guatemala après la faculté de droit que j’ai vu la santé et le préjudice environnemental que l’industrie mondiale des pesticides provoque. Comment avez-vous découvert que des pesticides interdits étaient utilisés dans d’autres pays et entrer dans l’approvisionnement alimentaire mondial? Shannon: le livre de David Weir et Mark Shapiro, Circle of Poison, était le principal exposé que nous avons découvert sur l’exportation de pesticides interdits, et il a clairement inspiré le titre de notre documentaire. Quelle a été votre découverte la plus choquante dans l’utilisation des pesticides interdits? Evan: La découverte la plus choquante était la politique elle-même. Le fait que les États-Unis autorisent les entreprises à fabriquer et à exporter des produits qui ne sont pas légaux à vendre ou à utiliser au niveau national est tout simplement moralement et éthiquement choquant. Quelles formes de protection des consommateurs existent pour protéger notre approvisionnement alimentaire de ces pesticides ; Comment ces garanties échouent-elles? Shannon: La FDA inspecte environ 2% des produits importés pour les résidus de pesticides. Il y a donc un minimum d’effort pour protéger notre approvisionnement alimentaire pour s’assurer que les niveaux de résidus de pesticides ne dépassent pas les niveaux de tolérance fixés par l’EPA. Comment l’utilisation de ces pesticides dangereux a un impact sur les humains – les consommateurs, les communautés agricoles,, et les travailleurs agricoles? Shannon: Ces pesticides toxiques nuisent principalement aux travailleurs agricoles et aux communautés à la réception de ces pesticides. Nous parlons de produits chimiques jugés trop dangereux à utiliser aux États-Unis, même à la suite de procédures de sécurité strictes et à l’utilisation d’équipements de protection personnelle, il n’est donc pas difficile d’imaginer l’impact sur les travailleurs agricoles et les communautés agricoles du monde entier. Evan: J’espère que les téléspectateurs ne s’éloigneront pas de notre film ne pensant qu’à leur propre santé et en disant des choses comme: “Je vais seulement manger bio à partir de maintenant.” Il n’est pas important de manger du bio lorsque cela est important, mais notre objectif était de montrer à quel point les pesticides toxiques affectent tellement au-delà du consommateur final. Quelles sont les principales leçons que nous pouvons tirer de la question de l’utilisation dangereuse de pesticides? Shannon: Je pense que la plus grande leçon est qu’il y a encore très peu de choses sur les produits chimiques et leurs impacts. Nous avons beaucoup à apprendre de l’Europe dans leur traitement des pesticides. Certains pays utilisent le principe de précaution, où le fardeau de la preuve incombe aux producteurs de ces produits chimiques pour prouver qu’ils sont sûrs pour la santé humaine et l’environnement. Les aliments importés sont fabriqués en toute sécurité? Shannon: L’étiquetage du commerce biologique et équitable aide à s’assurer que les aliments importés proviennent éthiquement et produits. D’un autre côté, je pense que tout organisme de réglementation peut devenir influencé par des industries puissantes et les normes diluées en conséquence, ce qui pourrait être quelque chose à surveiller à l’avenir. Vous partagez également des exemples d’alternatives à la production mondiale – Quelles sont les leçons que vous avez apprises sur la façon dont cela peut être réalisé dans une méthode réaliste et rentable? Shannon: Le Bhoutan fournit un exemple inspirant pour que nous puissions déplacer notre réflexion sur le PIB en tant que mesure du bien-être d’un pays et recherchez plutôt des alternatives. Oui, les produits biologiques coûtent généralement plus d’argent sur le marché, mais nous devons penser aux coûts externalisés de l’agriculture industrielle et des aliments transformés qui sont fortement subventionnés. Pourquoi ne subventionnons-nous pas le type d’agriculture qui reconstitue la terre, cultive les économies locales et améliore la santé des gens? Quelle a été votre expérience comme faire ce film; Quelles conclusions avez-vous tirées à la fin? Evan: déprimant, émouvant, inspirant… tant d’émotions. En ce qui concerne les conclusions, le réel pouvoir vient des gens, et lorsqu’ils organisent et travaillent ensemble, ils peuvent combattre ce commerce de pesticides toxiques et riposter dans leurs propres communautés. quels sont vos meilleurs conseils pour nous les consommateurs lorsque nous Il s’agit de garantir la sécurité de notre approvisionnement alimentaire pour la planète? Evan: Comprenez que l’agriculture durable n’est pas seulement vous et votre santé personnelle – il existe tout un système d’humains, d’insectes, d’animaux et de plantes affectés par ce système. Que dites-vous aux entreprises agricoles qui disent que vous ne pouvez pas cultiver les aliments sans utiliser de pesticides et aux consommateurs qui ne peuvent pas se permettre le prix plus élevé des produits biologiques? Evan: Regardez notre film 😉 Entrevues d’experts | Blog Voir les commentaires Aller un commentaire Laisser une réponse Annuler Répondre Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.Contents Post Navigation Laisser une réponse Annuler Répondre CHAT PLANT: Shannon Post et Evan Mascagni Ce qui vous a inspiré pour faire de ce film documentant l’impact des pesticides interdits ? Quand et comment ce problème a-t-il d’abord attiré votre attention? Comment avez-vous découvert que des pesticides interdits étaient utilisés dans d’autres pays et entrer dans l’approvisionnement alimentaire mondial? Quelle a été votre découverte la plus choquante dans l’utilisation des pesticides interdits? Quelles formes de protection des consommateurs existent pour protéger notre approvisionnement alimentaire de ces pesticides ; Comment ces garanties échouent-elles? Comment l’utilisation de ces pesticides dangereux a un impact sur les humains – les consommateurs, les communautés agricoles,, et les travailleurs agricoles? Quelles sont les principales leçons que nous pouvons tirer de la question de l’utilisation dangereuse de pesticides? Les aliments importés sont fabriqués en toute sécurité? Vous partagez également des exemples d’alternatives à la production mondiale – Quelles sont les leçons que vous avez apprises sur la façon dont cela peut être réalisé dans une méthode réaliste et rentable? Quelle a été votre expérience comme faire ce film; Quelles conclusions avez-vous tirées à la fin? quels sont vos meilleurs conseils pour nous les consommateurs lorsque nous Il s’agit de garantir la sécurité de notre approvisionnement alimentaire pour la planète? Laisser une réponse Annuler Répondre après la navigation Ce qui vous a inspiré pour faire de ce film documentant l’impact des pesticides interdits ? Quand et comment ce problème a-t-il d’abord attiré votre attention? Comment avez-vous découvert que des pesticides interdits étaient utilisés dans d’autres pays et entrer dans l’approvisionnement alimentaire mondial? Quelle a été votre découverte la plus choquante dans l’utilisation des pesticides interdits? Quelles formes de protection des consommateurs existent pour protéger notre approvisionnement alimentaire de ces pesticides ; Comment ces garanties échouent-elles? Comment l’utilisation de ces pesticides dangereux a un impact sur les humains – les consommateurs, les communautés agricoles,, et les travailleurs agricoles? Quelles sont les principales leçons que nous pouvons tirer de la question de l’utilisation dangereuse de pesticides? Les aliments importés sont fabriqués en toute sécurité? Vous partagez également des exemples d’alternatives à la production mondiale – Quelles sont les leçons que vous avez apprises sur la façon dont cela peut être réalisé dans une méthode réaliste et rentable? Quelle a été votre expérience comme faire ce film; Quelles conclusions avez-vous tirées à la fin? quels sont vos meilleurs conseils pour nous les consommateurs lorsque nous Il s’agit de garantir la sécurité de notre approvisionnement alimentaire pour la planète? Laisser une réponse Annuler Répondre</ul
Nona i djed došli su na društvenu distanciranu večeru.
Close
Categories
Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Already got an account?

Close

Categories